Mamaliga

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 4083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina de malai
  • apa
  • ulei de masline 2 linguri
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

                  Luam o oala cu fund dublu ,punem apa in ea si faina de malai,sarea, si o punem pe aragaz la foc potrivit.Se amesteca incet pana se desface tot malaiul si incepe apa sa fiarba.Cand malaiul a absorbit toata apa se da focul mai incet si se mesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.Se adauga uleiul de masline si se mai lasa putin pe foc amestecand vartos mamaliga.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Tabita _ 1

04.06.2014, 10:55

Ai facut multa daca ai pus 1 kg malai sau ai vrut sa fie mai tare? Interesant cu ulei de masline! O sa incerc si eu.

MotanLaOale 1

04.06.2014, 11:37

reisnaor_2006 1

04.06.2014, 14:25

am un mancacios acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite