Mamaliga ca la Cluj

de delia64 in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 2953 vizualizari

 

Fiind copilasii acasa am facut o mamaliguta in paturi , a fost tare laudata .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. branza de vaci
  • 100 gr. cascaval
  • 150 gr. cas de oaie
  • 100 gr. slanina afumata
  • 100 gr. carnat de casa
  • 50 gr. kaizer
  • 600 gr. faina de malai
  • sare dupa gust
  • smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga ca la Cluj:

Intr-o oala punem apa si sarea la foc , cand apa da in clocot tutnam faina in ploaie amestecand cu telul .


Lasam sa fiarba incet amestecand timp de 30 de minute .


Razuim cascavalul si taiem carnatul , slanina si kaizerul feliute, le punem la prajit intr-o tigaie amestecand pana ce devin aurii.


Asezam un strat de branza , jumari de slaninuta , carnat si kaizer, un strat de mamaliga si repetam operatiunea inca o data iar la final punem un strat de smantana .


Se serveste calda cu rosii sau muraturi .


pofta buna !!!

TIPS-URI

1

se poate face cu branza de vaci si su smantana pentru a fi mai dietetica mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga ca la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lavinia 1

27.06.2013, 10:27

o bunatate

delia64 1

27.06.2013, 10:42

Lavinia

babi5 1

06.10.2014, 14:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi