Mamaliga cu telemea si ou

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2014 | 780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • malai
  • 1 cub mic unt sau margarina
  • sare
  • 3 felii telemea sarata de vaca
  • un ou
  • ulei de masline pentru prajit
  • busuioc ( la plic am folosit eu )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu telemea si ou:

Pregatim o cratita cu 1 l de apa , putina sare si dam la foc mare pana da in clocot ;


Adaugam usor , usor , malai ; Amestecam usor cu telul , adaugam bucatile de unt si branza data pe razatoare , mai lasam cateva minute la foc mic , luam de pe foc si punem un varf de lingurita de busuioc ;


Punem o tigaie cu 3-4 linguri de ulei de masline , pe aragaz ; Cand uleiul este incins , spargem oul in tigaie , condimentam cu sare ; Lasam putin la prajit si punem peste mamaliga !


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu telemea si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

18.12.2014, 16:48

Bună rău!

iri_iri 1

18.12.2014, 22:10

marcela1979 1

19.12.2014, 08:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Taci si inghite cu oua de prepelita