Mamaliga in paturi cu branza si smantana

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 5692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina de porumb
  • sare
  • branza de oaie sau burduf
  • 150 g slanina afumata
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in paturi cu branza si smantana:

Nu am trecut cantitatile la faina de malai deoarece fiecare face mai multa sau mai putina mamaliga in functie de cate persoane servesc masa.


Am pus apa cu sare la fiert.Cand a inceput apa sa fiarba am pus incet in ploaie faina de malai si am amestecat continu sa nu faca cocoloase.


Mamaliga trebuie sa fie mai moale.


Intr-o tigaie am topit slaninuta afumata taiata cubulete mici.


Intr-un vas am pus un strat de mamaliguta,am stropit cu putina untura topita si jumarute de la slanina,am presarat branza din belsug si iar un strat de mamaliguta.


Se pune tot asa pana terminam ultimul strat cu mamaliga.


Se da la cuptor pentru 20-30 minute.


Se scoate,se portioneaza in farfuri si se serveste cu smantana.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in paturi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

MIUTA 1

21.10.2011, 12:20

Mamaieelena te astept cu drag la o mamaliguta in paturi

MIUTA 1

21.10.2011, 12:21

Jolygina multumesc

mirela0911 1

21.10.2011, 21:49

Vin si eu la o portie ca-mi place place place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gratin rapid de dovlecei si branza