Mamaliga in straturi,

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2011 | 5233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 650 ml de apa
  • 270 g de malai grisat
  • 3 oua
  • 3 iaurturi 100 g
  • 5-6 felii de bacon
  • 150 g de telemea de vaca
  • 150 g branza de capra
  • 100 g de unt
  • sare piper,
  • boia
  • ulei   



Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi,:

Pentru mamaliga



Se pune apa la fiert cu sare si se lasa sa de-a in clocot moment in care adaugam putin cate putin malaiul(in ploaie) si amestecam repede pentru a nu se crea cocoloase, daca vreti puteti sa adaugati si unt in mamaliga. Sfat: se amesteca foarte bine cu telul si nici nu se produc aglomerari(cocoloase). Mamaliga trehuie sa fie mai moale facem o mamaliga pripita deoarece vom lua din mamaliga cu lingura si vom pune straturi.



Separat radem sortimentele de branza separat, punem la prajit baconul, amestecam bine cele trei borcanase de iaurt, iar din trei oua facem o omleta de culoare aramie, dupa care vom trece la aranjarea preparatului nostru in straturi.



Se ia un vas de Jena, se unge cu putin ulei, se adauga un strat de mamaliga, peste se adauga branza de capra, stratul urmator se pune iar mamaliga, deasupra se adauga baconul, urmatorul strat se adauga iaurtul si bucatele de unt, se adauga mamaliga peste care se adauga omleta, peste omleta se adauga telemeaua de vaca iar stratul final de deasupra este mamaliga.





Se da la cuptor aproximativ 30-40 de minute, pana se patrunde. Eu am lasat-o decat 30 de minute dar trebuia vreo 10 minute.







Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi," nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

10.09.2011, 19:13

Ostrovna , inca 10 minute peste 30 ... a omis patru litere .................. ,,inca vreo 10 MInute"

nico15 1

11.09.2011, 13:55

Multumesc Onesta, asa este inca......10 minute.

DIANA B 1

11.09.2011, 15:04

Cu tot dragul ,Nico
era si greu tare ... mda , sora noastra

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si cascaval