Mamaliga in straturi

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2014 | 5330 vizualizari

 

O bunatate !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana malai
  • apa
  • sare
  • 50 gr parmezan
  • 1 ceapa
  • 250 gr carne tocata
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 cutie porumb dulce
  • 1 cutie ciuperci in ulei
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga in straturi:

Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.


Punem putin ulei intr-o tigaie si punem ceapa la calit.


Adaugam carnea tocata ,sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce carnea isi schimba culoarea.


Punem suc de rosii si lasam la foc mic pana ce scade sosul amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.Completam cu putina apa daca este necesar.Iar daca sucul de rosii este prea acru ,adaugam putin zahar.


Separat intr-o alta tigaie calim ciupercile scurse de ulei si porumbul dulce scurs de apa.


Punem apa la fiert si facem o mamaliga din malai,sare si parmezan.


Ungem un vas pentru cuptor cu unt si turnam un prim strat de mamaliga.


Punem apoi un strat de sos cu carne,acoperim cu un nou strat de mamaliga si incheiem cu un strat din ciuperci si porumb dulce.


Presaram parmezan si dam la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 minute.


Se servete calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

16.03.2014, 23:18

babi5 1

06.10.2014, 14:26

Andreea Caroline 1

06.10.2014, 15:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
''Taci si-nghite''