Mamaliguta cu branza si carnati

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2013 | 23660 vizualizari

 

Asta am avut cerere :)

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carnati picant
  • 200 gr telemea de bivolita
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 3 cani de apa
  • o cana faina de malai
  • unt pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza si carnati:

Apa se pune cu sare la fiert, cand clocoteste se toarna in ploaie faina de malai si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.Se lasa la fiert 10 min la foc mic.

Carnatul se taie felii si se pune la prajit.

Branza se rade. Ouale se bat si se adauga laptele

Vasul de yena se unge cu unt , se pune un rand de mamaliga, carnatul prajit , jumatate de branza rasa, apoi iarasi un strat de mamaliga , branza si deasupra turnam ouale.

Se da la cuptor la foc potrivit 20 -30 min sa se rumeneasca.

 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

In loc de telemea de bivolita se poate folosi telemea de oaie sau de vaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza, oua si carnati in vas de lut