Gustare calda

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 4310 vizualizari

 

O gustare calda si bogata in calorii (ca doar cu ele ne hranim) merge de minune pe vremea asta geroasa!

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga:
  • 600 ml apa:
  • 150 gr, malai (grisat);
  • 1 praf de sare.
  • 100 gr, carnati (subtiri);
  • 150 gr. cascaval ras;
  • 3 oua;
  • ulei pentru prajit.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda:

Incepem cu prepararea mamaligutei.

Intr-un ceaun punem apa la infierbantat, cu un praf de sare si o lingura de malai cernut.

Cand apa incepe sa fiarba adaugam faina in ploaie si lasam sa se scoaca bine, invartind ocazional in ea, in acelasi sens. Mai multe despre prepararea mamaligutei gasiti aici  http://www.bucataras.ro/retete/mamaliga-reteta-de-baza-74500.html

Cat timp se "coace" mamaliguta, pregatim celelalte ingredinte:

- punem ouale la fiert, timp de 8-10 minute;

- taiem carnaciorii si ii rumenim usor in tigaie cu cateva linguri de ulei;

- radem cascavalul pe razatoarea fina.

Cand mamaliguta este gata, incepem sa servim! Dupa gust, puteti asota cu salata de muraturi, varza, smantana etc.

Simplu, ieftin si bun chiar la noi acasa!

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice alt tip de carnati sau chiar bucati de friptura ramasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

-Licurici- 1

05.01.2016, 08:44

Asta am mancat si eu aseara!

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 11:25

foarte buna gustarea!

miki_a 1

06.01.2016, 11:37

Va multumesc foarte mult tuturor!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola de cartofi