Mancare de carne cu legume si smantana

de ela in Mancaruri cu carne, 18 Feb 2010 | 3192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3cepe,
  • 1ardei gras,
  • 4rosii,
  • 150gr smantana,
  • 800gr piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cimbru,
  • 1lingurita boia dulce,
  • ulei,
  • 1/2capatina usturoi,
  • 1conserva ciuperci taiate,
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de carne cu legume si smantana:

Pieptul de pui se taie cubulete.Se face o marinata din 200gr apa,2linguri ulei,cimbru,piper,sare,oregano(dupa gust,eu am pus cate o lingurita,piper doar un praf)si usturoiul pisat.Carnea se pune la marinat in aceasta compozitie 20minute.


Intre timp se curata ceapa si se toaca marunt,ardeiul se taie cubulete,rosiile la fel,se un intr-o cratita impreuna cu ciupercile in pun ulei si 1cana de apa si se lasa pe foc la distuit 15min.Se completeaza cu apa daca este nevoie si se amesteca din cand in cand.


Se adauga carnea marinata si se mai lasa la fiert 30min pana carnea devine moale.Spre sfarsitul fierberii se adauga boiaua,se mai condimenteaza daca este nevoie,se adauga smantana(eu am pus La Dorna lichida pt gatit) si se presara patrunjel.Se serveste cu mamaliga sau cu piure de cartofi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de carne cu legume si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Teo 1

18.02.2010, 23:05

Ela , foarte apetisanta portia prezentata!

ela 1

20.02.2010, 01:38

ela 1

20.02.2010, 01:39

multumesc,fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptură în ulei cu garnitură de ciuperci şi smântână