Mancare de cartofi

de mamaica in Mancaruri de post, 10 Oct 2010 | 4380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • o jumatate ardei rosu
  • o jumatate ardei galben
  • 2 cepe
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • marar
  • 2 linguri de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi:

Curatam ceapa pe care o taiem solzisori si o punem la calit in ulei dupa care adaugam ardeiul tocat si el fasi si le calim cam 5 min

curatam cartofii si ii taiem cuburi si ii adaugam peste ceapa si ardei ,adaugam apa cat sa acopere cartofi

lasam totul sa fiarba la foc cat mai mic timp de 30 min ,dupa ce sunt aproape fierti adaugam sare ,piper si cimbru dupa gust ,mai lasam 5 min dupa care adaugam bulionul si amestecam bine ,dupa 5 min oprim focul si adaugam mararul tocat fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaica 1

11.10.2010, 00:37

bucataras ce inseama camara bucatarasilor si cum sa-mi procur obiecte ce anume ca nu ma pricep

mamaica 1

11.10.2010, 00:40

abea am reusit sa bag pozele si sa scriu reteta tot progresez zi de zi sper sa reusesc sa fac lucrurile asa cum trebuie

roxana78 1

20.10.2010, 12:35

buna draga mamaica si eu sunt noua pe aiciarata f bine mancarica ta, asa o fac si eu , doar ca eu pun si carnita de pui sau porc iar ca sa pape si puiul meu am sa incerc cu rosii sa fac sosul5 furculite draga mea ai de la mine

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gogosar murat-post