Mancare de cartofi

de mamaica in Mancaruri de post, 10 Oct 2010 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cartofi
  • o jumatate ardei rosu
  • o jumatate ardei galben
  • 2 cepe
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • marar
  • 2 linguri de bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi:

Curatam ceapa pe care o taiem solzisori si o punem la calit in ulei dupa care adaugam ardeiul tocat si el fasi si le calim cam 5 min

curatam cartofii si ii taiem cuburi si ii adaugam peste ceapa si ardei ,adaugam apa cat sa acopere cartofi

lasam totul sa fiarba la foc cat mai mic timp de 30 min ,dupa ce sunt aproape fierti adaugam sare ,piper si cimbru dupa gust ,mai lasam 5 min dupa care adaugam bulionul si amestecam bine ,dupa 5 min oprim focul si adaugam mararul tocat fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaica 1

11.10.2010, 00:37

bucataras ce inseama camara bucatarasilor si cum sa-mi procur obiecte ce anume ca nu ma pricep

mamaica 1

11.10.2010, 00:40

abea am reusit sa bag pozele si sa scriu reteta tot progresez zi de zi sper sa reusesc sa fac lucrurile asa cum trebuie

roxana78 1

20.10.2010, 12:35

buna draga mamaica si eu sunt noua pe aiciarata f bine mancarica ta, asa o fac si eu , doar ca eu pun si carnita de pui sau porc iar ca sa pape si puiul meu am sa incerc cu rosii sa fac sosul5 furculite draga mea ai de la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara