Mancare de cartofi cu carnati afumati

de RoXx in Mancaruri de legume, 27 Mar 2013 | 3544 vizualizari

 

O mancare delicioasa si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi
  • 300 gr. carnati afumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel
  • marar
  • 1 foaie de dafin
  • 800 ml apa
  • 1 lingura pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi cu carnati afumati:

Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Carnatii se taie rondele cam de 1 cm grosime. Ceapa se curata si se taie marunt. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mare. Intr-o cratita se pune uleiul si peste, carnatii. Se lasa pana se rumenesc putin, dupa care se adauga ceapa si morcovul. Se lasa toate pe foc timp de 5 minute si apoi se adauga si cartofii. Se pune apa peste, se asezoneaza cu sare si piper si se pune deasupra o foaie de dafin. Se lasa la foc potrivit cu un capac deasupra pana ce cartofii au fiert. Cand este aproape gata se adauga si pasta de tomate si se mai lasa 2-3 minute. Apoi se opreste focul, se toaca marunt patrunjelul si mararul (cantitatea dupa gust ) si se adauga peste mancare.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de gust si culoare se poate adauga si boia de ardei dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RoXx 1

30.03.2013, 20:17

multumesc mariana

mihaelar63 1

06.04.2013, 00:30

Nu are cum sa nu-mi placa cu carnati afumati doar sunt ardeleanca
Si-mi mai place veselia culorilor din si de pe farfuriile tale

RoXx 1

06.04.2013, 00:36

hihi multu mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi scazuti ca la bunica