Mancare de cartofi noi cu carne de porc

de mirela0911 in Porc, 3 Iun 2011 | 3377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa porc
  • 3 cepe
  • 2lgt. pasta ardei
  • 4-5 lg ulei
  • ~ 500g cartofi noi
  • 2 lg faina
  • lapte
  • frunze de patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi noi cu carne de porc:

Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune la calit in ulei, se adauga pasta de ardei, se mai lasa putin dupa care se adauga carnea spalata bine si taiata cubulete. Se lasa la calit pana se albeste bine carnea, apoi punem apa cam cat sos vrem sa facem. Se lasa la fiert cu capac.


Cartofii se spala, se curata si se taie cubulete. Cand este aproape gata carnea, se pun cartofii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba pana sunt gata si cartofii.


Se face ingrosala din faina si lapte, se toarna amestecand continuu sa nu faca cocoloase, se mai lasa putin sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc.


Se asezoneaza cu patrunjel verde tocat marunt. Se serveste cu salata. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si un pic de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi noi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

03.06.2011, 22:52

mamaieelena 1

04.06.2011, 00:44

kamy 1

05.06.2011, 19:38

papa bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci