Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 7 Iun 2010 | 7110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi
  • 3-4 fire de ceapa verde.
  • 2-3 catei de usturoi
  • o cana suc de rosii
  • putin ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • marar verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman:

Spalam, curatam si apoi taiem in sferturi cartofii.Ii punem in vasul roman impreuna cu ceapa verde taiata marunt,stropim cu putin ulei de masline si apoi condimentam cu sare si piper.Acoperim cu apa ,punem cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper.Dam la cuptor.Cand cartofii sunt aproape gata facuti adaugam usturoiul zdrobit si sucul de rosii si mai dam la cuptor circa 10-15 min.pana ce sosul scade.Scoatem din cuptor si adaugam cat mai mult marar verde.


Alaturi de o ceapa verde este o mancare buna de post.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi noi cu marar in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

07.06.2010, 17:59

Multumesc,multumesc Sylvia!..................

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 20:29

Bucataras Medi 1

09.06.2010, 22:36

Cu mult marar este tare buna, pusik.............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
tocanita de cartofi - de post