Mancare de dovlecei

de miremirc in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 6341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati dovlecei
  • 1 ceapa
  • 3 lg ulei
  • 1 rosie
  • 1 ardei
  • 1 lg boia dulce
  • 1/2 pahar apa
  • 1 lg faina
  • 3 lg apa
  • marar
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea mare, ii stropim cu sucul de la jumatatea de lamaie si ii lasam sa stea pana ce calim ceapa


Intr-o cratita punem uleiul si ceapa curatata si taiata bucatele si o calim putin, apoi luam cratita deoparte si punem lingura de boia .


Punem dovleceii storsi de apa, rosiile si ardeiul taiate cubulete, sare si apa si lasam sa fiarba pentru cca 20 minute.


Eu am avut de anul trecut la borcan rosii cu ardei si am pus 4 lg din acest amestec.


Amestecam faina cu apa si o turnam peste dovlecei.


Punem mararul, piperul si eventual sare daca mai este necesar.


Pofta buna! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

DIANA B 1

05.07.2011, 16:49

Daaa , am testat-o si eu ... acum i-am oprit focul si sper sa ne si placa amandurora ( mie , sigur )

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 13:01

place

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ciuperci cu rosii