Chec de post by Laura

de Bunica in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 10977 vizualizari

 

Sunt o pofticioasa.......recunosc.Da cand am vazut pufosenia Laurei ma gandesc la ea. Asa ca...........executarea! Cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana lapte Joya
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • o mana de stafide
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post by Laura:

Se amesteca toate ingredientele (mai putin cacao) intr-un bol cu mixerul.


Compozitia se desparte in doua.


Intr-una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine pentru incorporare.


Tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt.


Compozitia de pune in mijlocul tavii alternativ:o lingura compozitie alba.una compozitie cu cacao pana se termina .


Se introduce in cuptorul incins .


Este coapta cand trece testul cu scobitoarea.


Se taie rece.

 

TIPS-URI

1

se foloseste cana de aceeasi marime la toate ingredientele care au ca masura cana

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post by Laura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

loredanaaa 1

01.04.2013, 21:42

bun

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 10:40

foarte bun si imi place modelul

Valclaudia 1

13.08.2014, 06:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de post