Chec de post by Laura

de Bunica in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 14457 vizualizari

 

Sunt o pofticioasa.......recunosc.Da cand am vazut pufosenia Laurei ma gandesc la ea. Asa ca...........executarea! Cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana lapte Joya
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • o mana de stafide
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post by Laura:

Se amesteca toate ingredientele (mai putin cacao) intr-un bol cu mixerul.

Compozitia se desparte in doua.

Intr-una din compozitii se pune cacao si se amesteca bine pentru incorporare.

Tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt.

Compozitia de pune in mijlocul tavii alternativ:o lingura compozitie alba.una compozitie cu cacao pana se termina .

Se introduce in cuptorul incins .

Este coapta cand trece testul cu scobitoarea.

Se taie rece.

TIPS-URI

1

se foloseste cana de aceeasi marime la toate ingredientele care au ca masura cana

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post by Laura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci