Mancare de fasole boabe cu afumatura

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2010 | 7240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe.
  • 500 g afumatura.
  • 2 cepe.
  • 1 ardei gras.
  • 2 morcovi.
  • 2-3 rosii.
  • foi de dafin.
  • cimbru.
  • piper boabe.
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole boabe cu afumatura:

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece.Se pune la fiert si se schimba apa de doua ori.Cand fasolea este pe jumatate fiarta se adauga afumatura.Spre sfarsitul fierberii se adauga ceapa taiata marunt, morcovul taiat rondele ,ardeiul gras taiat cubulete, foaia de dafin si piperul boabe.

Se lasa la fiert, se adauga sare dupa gust.Se presara cimbrul si se adauga rosiile date prin razatoare, se amesteca bine si se mai lasa la fiert circa 10-15 min.

Se asezoneaza cu patrunjel verde si poate fi servita cu ceva acritura.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole boabe cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

12.05.2010, 11:30

Madi, pana la ploiesti fac 45 min.................................

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:50

maine vreau sa incerc reteta asta,arata bine,deja salivez,multumim frumos scumpa doamna pentru reteta.

pisicutaana22 1

23.01.2012, 23:52

eu am cumparat fasole pestrita,banuiesc ca nu e o problema si am puso in apa rece de pe acum si maine la cratita cu mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta, cu muschi de porc