Placinta cu carne

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 13 Iul 2014 | 2591 vizualizari

 

Rapid si bun,mai ales cand n-ai chef de complicatii...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 400 g carne porc -pulpa,spata
  • 4 cepe verzi
  • 1 si 1/2 ardei gras galben
  • 1 lingurita pasta ardei rosu
  • 4 lingurite pasta tomate
  • marar
  • 2 oua + 1 ou pentru uns
  • 20 g unt
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

Cat timp se dezgheata foietajul pregatim umplutura.


Carnea o taiem fasioare lungi si apoi cubulete mici.Taiem ceapa si ardeiul marunt.Intr-o tigaie incinsa punem ulei,nu foarte mult,adaugam carnea,ardeiul si ceapa,saram si piperam si lasam la calit cca 20 min.Dupa ce sunt gata calite si si-au schimbat culoarea,tragem tigaia de pe foc,adaugam pasta de ardei si bulion,mararul si cele 2 oua si omogenizam bine.


Tapetam o tava cu hartie copt ( 18/24).Aluatul il impartim in doua parti,asezam prima parte in tava,turnam umplutura,apoi asezam cealalta jumatate.Intepam placinta cu un bat de frigaruie,din loc in loc.Bagam tava la cuptorul preincalzit la 175 grade,aproximativ 40-45 min ( aici depinde si de cuptorul fiecaruia).Dupa 20 min taiem 20 g unt cubulete si punem deasupra placintei,cand s-a topit batem un ou si ungem placinta cu el,lasam sa se rumeneasca bine.Se serveste atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

alilianaa 1

13.07.2014, 22:25

fara carne nu se poate...asa-i Cleme?!

simona72 1

13.07.2014, 23:19

Eu aduc salata!

Xandrinne 1

14.07.2014, 09:54

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Suberec (Placinta turceasca)