Mancare de fasole de post

de mimmi in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole alba,
  • 1/2 praz,
  • 1 ardei rosu,
  • ulei,
  • pasta pentru guyas,
  • sare,
  • piper,
  • menta uscata.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole de post:

Lasam fasolea peste noapte la inmuiat. A doua zi o punem in apa sa dea cateva clocote,dupa care aruncam apa si o punem la fiert in alta apa calda cu 1 lingurita menta uscata,adaugam sare si piper. Taiem prazul rondele,ardeiul fasii si le calim in putin ulei. Dupa ce s-a fiert fasolea,o adaugam la ardei,punem 1 lingura pasta de guyas si le lasam sa se patrunda toate impreuna. Se poate servi cu muratura,salata de rosii sau cu ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

22.03.2011, 22:22

MotanLaOale 1

23.03.2011, 08:09

buna buna

Lau 1

23.03.2011, 10:26

bunaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si ciocolata (de post)