Mancare de fasole in painici

de violeta30 in Mancaruri de post, 21 Mar 2016 | 654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole uscata - cantitatea depinde de fiecare
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • bulion
  • marar
  • painici
  • sare
  • ulei
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole in painici:

Se pune fasolea de cu seara la inmuiat in apa calduta. A doua zi se fierbe fasolea (se schimba apa de vreo 4 ori). In ultima apa punem 2 cepe tocate marunt, morcovul cubulete, la fel si ardeiul si fierbem cu fasolea. Adaugam sare si piper dupa preferinta. Intre timp calim 2 cepe si adaugam bulionul, fasolea cu legumele scurse de supa. Supa o pastram pentru a adauga din ea in fasole, dar putina pentru a nu fi prea subtire. La final adaugam mararul.


Taiem capacele la painici, scobim usor miezul sa nu rupem painicile si le vom umple cu mancarica de fasole atunci cand vom servi, asa cum ne serveste Stefi :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole in painici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

22.03.2016, 08:23

buna!

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:08

Geanina87 1

22.03.2016, 09:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de mere ( de post)