o mancarica simpla, ieftina si buna...si fff rapida....
ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei de masline, pana se inmoaie bine, se adauga apoi rosiile taiate cubulete si bulionul , busuiocul, oregano, foile de dafin, frunzele de telina, care la sfarsit se vor scoate din mancare, sare ,piper , cremwurstii taiati felii si se adauga apa pana se acopera si se lasa sa fiarba vreo 15 min .
eu am mai adaugat un strop de ardei iute, dar doar cat sa-i dea un stop de aroma...
se adauga fasolea bine scursa si spalata de apa in care a fost conservata, sa nu fie grea la stomac, si se lasa vreo 5minute in doar la foc mic. dintr-o lingura de faina faceti o maia ca sa se ingroase putin apa de pe fasole, sa fie ca un sos...lasati 2 min pe foc si apoi stingeti focul.
adaugati din belsug patrunjel verde taiat marunt, fiidca ii da un gust deosebit fasolicii.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro