Mancare de legume cu hrisca

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Iul 2015 | 1677 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri de ulei
  • 2 morcovi marisori
  • 1 dovlecel
  • 1 broccoli
  • cca 500 gr. rosii foarte copate trecute prin robot
  • 1/2 lingurita boabe de piper
  • 1/2 cana boabe de hrisca
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume cu hrisca:

Curatam si spalam legumele sub jet de apa rece.


Punem ceapa tocata marunt la sotat in 3 linguri de ulei (2 minute).


Adaugam morcovul, le lasam la foc mediu cca 5 minute.


Presaram boabe de piper, sare si piper macinat dupa gust, adaugam apoi dovlecelul curatat de coaja si seminte taiat cubulete.


Punem buchetelele de broccoli, adaugam 1/2 cana apa rece,acoperim cratita cu un capac si lasam mancarea la foc potrivit cca 15 minute.


Punem rosiile trecute prin robot, mai lasam macarea la foc inca 10 minute.


Adaugam boabele de hrisca spalate, lasam sa se umfle (cca 10 minute) si sa absoarba tot lichidul din cratita.


Oprim focul, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

alilianaa 1

18.07.2015, 22:24

buna, buna

Ksenya 1

19.07.2015, 09:35

pe placul meu

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu masline si fara carne