Mancare de legume cu hrisca

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Iul 2015 | 2954 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 3 linguri de ulei
  • 2 morcovi marisori
  • 1 dovlecel
  • 1 broccoli
  • cca 500 gr. rosii foarte copate trecute prin robot
  • 1/2 lingurita boabe de piper
  • 1/2 cana boabe de hrisca
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de legume cu hrisca:

Curatam si spalam legumele sub jet de apa rece.


Punem ceapa tocata marunt la sotat in 3 linguri de ulei (2 minute).


Adaugam morcovul, le lasam la foc mediu cca 5 minute.


Presaram boabe de piper, sare si piper macinat dupa gust, adaugam apoi dovlecelul curatat de coaja si seminte taiat cubulete.


Punem buchetelele de broccoli, adaugam 1/2 cana apa rece,acoperim cratita cu un capac si lasam mancarea la foc potrivit cca 15 minute.


Punem rosiile trecute prin robot, mai lasam macarea la foc inca 10 minute.


Adaugam boabele de hrisca spalate, lasam sa se umfle (cca 10 minute) si sa absoarba tot lichidul din cratita.


Oprim focul, presaram patrunjel verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de legume cu hrisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ksenya 1

19.07.2015, 09:35

pe placul meu

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:09

navidad_2017 1

04.12.2017, 09:01

O idee f buna ptr o mancarica si mai buna (noi iubim hrisca)! Am folosit praz in locul cepei si am "pacatuit" cu ea drept garnitura la friptura (de Duminica) de rata. Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati