Mancare de mazare cu piept de pui

de Oana in Pui, 28 Oct 2009 | 25650 vizualizari

 

O mancarica super rapida si bunaaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 500 g mazare congelata
  • o cescuta cu pasta de tomate
  • o legatura de marar proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de pui:

Puiul meu a fost de tara si am pus mai intai carnea la fiert in putina apa, cand a inceput sa fiarba am aruncat apa, am spalat carnea cu apa rece, apoi l-am pus iar la fiert cam 40 de minute, pana s-a inmuiat bine. Intre timp se curata morcovii si ceapa, se spala, morcovii se taie rondele, iar ceapa cubulete. Se adauga apoi legumele in oala cu carne, se pune si mazarea congelata si se lasa sa fiarba, la foc potrivit si cu capac, cam 20 de minute. Eu iau mazre bonduelle, e atat de dulce si fierbe foarte repede. Se pune apoi bulionul dizolvat intr-o ceasca cu apa si se mai lasa 10 minute la fiert. La final se presara mararul tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

29.10.2009, 17:08

Rivka, Vlad e cel mare si cel fitzos Cand era mic nu avea comentarii, cum s-a marit a inceput sa selecteze..nu vrea spanac, broccoli, mazare...Ma bucur ca ai facut mancarica! Si eu mai fac mancarea asta cu cartofi in ea, ii tai cubulete si e tare buna!

MVMih 1

11.06.2011, 10:32

Am gasit i piatza mazare fresh...reteta ta e de urma astazi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!