Mancare de mazare cu piept de pui

de Oana in Pui, 28 Oct 2009 | 30258 vizualizari

 

O mancarica super rapida si bunaaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 500 g mazare congelata
  • o cescuta cu pasta de tomate
  • o legatura de marar proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de pui:

Puiul meu a fost de tara si am pus mai intai carnea la fiert in putina apa, cand a inceput sa fiarba am aruncat apa, am spalat carnea cu apa rece, apoi l-am pus iar la fiert cam 40 de minute, pana s-a inmuiat bine. Intre timp se curata morcovii si ceapa, se spala, morcovii se taie rondele, iar ceapa cubulete. Se adauga apoi legumele in oala cu carne, se pune si mazarea congelata si se lasa sa fiarba, la foc potrivit si cu capac, cam 20 de minute. Eu iau mazre bonduelle, e atat de dulce si fierbe foarte repede. Se pune apoi bulionul dizolvat intr-o ceasca cu apa si se mai lasa 10 minute la fiert. La final se presara mararul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Oana 1

29.10.2009, 17:08

Rivka, Vlad e cel mare si cel fitzos Cand era mic nu avea comentarii, cum s-a marit a inceput sa selecteze..nu vrea spanac, broccoli, mazare...Ma bucur ca ai facut mancarica! Si eu mai fac mancarea asta cu cartofi in ea, ii tai cubulete si e tare buna!

MVMih 1

11.06.2011, 10:32

Am gasit i piatza mazare fresh...reteta ta e de urma astazi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel