Mancare de mazare cu piept de pui

de Oana in Pui, 28 Oct 2009 | 26717 vizualizari

 

O mancarica super rapida si bunaaaaaa!

 

INGREDIENTE

  • un piept mare de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • 500 g mazare congelata
  • o cescuta cu pasta de tomate
  • o legatura de marar proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu piept de pui:

Puiul meu a fost de tara si am pus mai intai carnea la fiert in putina apa, cand a inceput sa fiarba am aruncat apa, am spalat carnea cu apa rece, apoi l-am pus iar la fiert cam 40 de minute, pana s-a inmuiat bine. Intre timp se curata morcovii si ceapa, se spala, morcovii se taie rondele, iar ceapa cubulete. Se adauga apoi legumele in oala cu carne, se pune si mazarea congelata si se lasa sa fiarba, la foc potrivit si cu capac, cam 20 de minute. Eu iau mazre bonduelle, e atat de dulce si fierbe foarte repede. Se pune apoi bulionul dizolvat intr-o ceasca cu apa si se mai lasa 10 minute la fiert. La final se presara mararul tocat fin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Oana 1

29.10.2009, 17:08

Rivka, Vlad e cel mare si cel fitzos Cand era mic nu avea comentarii, cum s-a marit a inceput sa selecteze..nu vrea spanac, broccoli, mazare...Ma bucur ca ai facut mancarica! Si eu mai fac mancarea asta cu cartofi in ea, ii tai cubulete si e tare buna!

MVMih 1

11.06.2011, 10:32

Am gasit i piatza mazare fresh...reteta ta e de urma astazi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Filete de pui in usturoi cu sos de smantna si pasta de rosii