Mancare de miel cu marar

de susu in Oaie, 21 Iun 2012 | 7320 vizualizari

 

a fost nemaipomenita, aveam la congelator niste miel ramas de la paste si am facut aceasta mancarica mai demult la pomana printre alte feluri de mancare, a avut un succees....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa portionata
  • 1 ceapa alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 cana de orez spalat (pentru garnitura)
  • 1 cutie rosii in bulion sau proaspete
  • pasta de tomate
  • 1 pahar de vin alb
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • curry,
  • vegeta,
  • boia,
  • cimbru,
  • 1 morcov ras
  • 1 ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de miel cu marar:

Se caleste ceapa tocata in putin ulei de masline, se adauga apoi morcovul si la final ardeiul tocat. Adaugam mielul care a fost condimentat de seara si tinut la rece si dupa ce am calit am adaugat apa fierbinte cat sa acopere carnea si am acoperit cu capac. Dupa ce a fiert carnea scoatem 3-4 cani de zeama pentru orez si adaugam la mancare piureul de rosii amestecat cu pasta de tomate si dam la cuptor. Spre sfarsit punem vinul, verdeata si potrivim de sare. Orezul il pregatim dupa preferinta cu zeama de miel.  

O alta varianta de reteta:   Se mai poate face in felul urmator: dupa ce a fiert carnea se scoate si se adauga orezul si se amesteca in el pana infloreste si e fiert. La sfarsit se adauga din nou carnea peste orez, rosiile si mararul si se lasa sa scada.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de miel cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

susu 1

22.06.2012, 11:51

Imi place tare mult mielul, gustos si sanatos insa pentru cei carora nu le place mirosul pot gati ied

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:31

imi place ,ce frumos arata

kukibella 1

13.09.2012, 11:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hünkarbeğendi (Placerea sultanului)