Mancare de miel cu marar

de susu in Oaie, 21 Iun 2012 | 3264 vizualizari

 

a fost nemaipomenita, aveam la congelator niste miel ramas de la paste si am facut aceasta mancarica mai demult la pomana printre alte feluri de mancare, a avut un succees....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa portionata
  • 1 ceapa alba
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 cana de orez spalat (pentru garnitura)
  • 1 cutie rosii in bulion sau proaspete
  • pasta de tomate
  • 1 pahar de vin alb
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
  • curry,
  • vegeta,
  • boia,
  • cimbru,
  • 1 morcov ras
  • 1 ardei capia rosu
  • cativa catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de miel cu marar:

Se caleste ceapa tocata in putin ulei de masline, se adauga apoi morcovul si la final ardeiul tocat. Adaugam mielul care a fost condimentat de seara si tinut la rece si dupa ce am calit am adaugat apa fierbinte cat sa acopere carnea si am acoperit cu capac. Dupa ce a fiert carnea scoatem 3-4 cani de zeama pentru orez si adaugam la mancare piureul de rosii amestecat cu pasta de tomate si dam la cuptor. Spre sfarsit punem vinul, verdeata si potrivim de sare. Orezul il pregatim dupa preferinta cu zeama de miel.


O alta varianta de reteta: Se mai poate face in felul urmator: dupa ce a fiert carnea se scoate si se adauga orezul si se amesteca in el pana infloreste si e fiert. La sfarsit se adauga din nou carnea peste orez, rosiile si mararul si se lasa sa scada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de miel cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

susu 1

22.06.2012, 11:51

Imi place tare mult mielul, gustos si sanatos insa pentru cei carora nu le place mirosul pot gati ied

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:31

imi place ,ce frumos arata

kukibella 1

13.09.2012, 11:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hünkarbeğendi (Placerea sultanului)