Mancare de naut cu bacon

de alilianaa in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2014 | 1381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g naut
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea de telina
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 4 linguri pasta tomate
  • 300 g bacon
  • 2 graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu bacon:

Nautul se pune la fiert cu un praf de bicarbonat. Prima apa se arunca. Dupa ce da in clocot ,se pune la fiert nautul in alta apa. Se adauga sare la fiert. Se fierbe cca 40 de minute ( sau mai mult, in functie de naut). Dupa ce nautul a fiert, se scurge de apa, si se pune in blender. Pe foc de pune putin ulei la incins, se adauga ceapa, morcovul, telina, sare, piper. Toate acestea se tin pe foc pana se inmoaie putin. Peste acestea se adauga nautul fiert si blenduit. Se amesteca, se omogenizeaza si se lasa impreuna pe foc. La final se potriveste de sare si se pune cimbrul. De asemenea, se pune la final cativa catei de usturoi zdrobiti.


Intr-o alta tigaie se pune la calit putin ulei. Cand incepe sa se incinga, se adauga baconul. se lasa la rumenit. la final se pune pasta de rosii si se pica putina apa.Se potriveste de sare, piper, cimb

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.02.2014, 21:33

deyutzky 1

20.02.2014, 22:02

imi place!

Florentina_Cristina 1

20.02.2014, 23:21

like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de naut cu carne de porc