Mancare de naut cu bacon

de alilianaa in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2014 | 1909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g naut
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea de telina
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 4 linguri pasta tomate
  • 300 g bacon
  • 2 graunti de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu bacon:

Nautul se pune la fiert cu un praf de bicarbonat. Prima apa se arunca. Dupa ce da in clocot ,se pune la fiert nautul in alta apa. Se adauga sare la fiert. Se fierbe cca 40 de minute ( sau mai mult, in functie de naut). Dupa ce nautul a fiert, se scurge de apa, si se pune in blender. Pe foc de pune putin ulei la incins, se adauga ceapa, morcovul, telina, sare, piper. Toate acestea se tin pe foc pana se inmoaie putin. Peste acestea se adauga nautul fiert si blenduit. Se amesteca, se omogenizeaza si se lasa impreuna pe foc. La final se potriveste de sare si se pune cimbrul. De asemenea, se pune la final cativa catei de usturoi zdrobiti.


Intr-o alta tigaie se pune la calit putin ulei. Cand incepe sa se incinga, se adauga baconul. se lasa la rumenit. la final se pune pasta de rosii si se pica putina apa.Se potriveste de sare, piper, cimb

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.02.2014, 21:33

deyutzky 1

20.02.2014, 22:02

imi place!

Florentina_Cristina 1

20.02.2014, 23:21

like

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de naut cu carne de porc