Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu stiu voua, dar mie-mi plac la nebunie ardeii copti. :)) I-am pregatit in combinatie cu pastai si a iesit o mancarica tare buna.
Coacem ardeii pe un gratar, apoi ii punem intr-un bol, ii presaram cu sare si acoperim bolul cu un capac. Ii lasam acoperiti aprox. 20-30 de minute, apoi ii curatam si ii taiem bastonase.
Intr-o oala punem apa cu sare, iar cand apa da in clocot adaugam pastaile congelate si le fierbem 10-15 minute.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ceapa si usturoiul tocate marunt si 2-3 linguri de apa. Le lasam pe foc cam 2-3 minute.
Adaugam pastaile fierte si scurse de apa. Le calim cateva minute impreuna cu ceapa si usturoiul la foc potrivit.
Punem ardeii si bulionul, apoi adaugam o cana cu apa si lasam la fiert la foc mic aprox. 10 minute. La final punem sare si piper dupa gust, apoi presaram patrunjelul tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult