Mancare de pui cu bambus

de Valclaudia in Pui, 9 Oct 2013 | 1635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 borcan felii de bambus
  • 1 gogosar rosu carnos
  • 1 bucata praz
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu bambus:

Spalam legumele. Prazul se taie rondele, gogosarul se taie felii. Se calesc apoi in ulei.


Adaugam ciocanelele spalate, condimentam cu sare si piper, punem o cana cu apa peste carne si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.


Scurgem apa din borcanul de bambus feliat. Adaugam bambusul in cratita peste ciocanele, mai completam cu putina apa si lasam sa mai fiarba la foc mic inca 20-30 minute.


La final presaram patrunjel verde tocat si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu bambus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lavinia 1

10.10.2013, 10:15

Buna tare

Corinuta 1

10.10.2013, 13:18

Woow, ce delicatesa, pentru mine care n-am mancat bambus niciodata

JamilaCuisine 1

11.10.2013, 14:06

Super buna mancarica!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui