Mâncare de pui cu praz și cârnați

de Panacris in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2015 | 3126 vizualizari

 

Un nou fel principal cu ”resturi” din frigider;) Mereu se întâmplă să mai rămână o bucată de pui, un cârnăcior, iar legume sigur găsiți prin lada frigiderului, prea puține pentru un fel principal, dar suficiente combinate, pentru 4 persoane;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • piept de pui cca. 300 g,
  • cârnăciori 2-3 fire,
  • praz 1 bucată partea albă,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ulei de măsline 2-3 linguri,
  • roșii cuburi de la SunFood 1 conservă,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncare de pui cu praz și cârnați:

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește cu ceapa, deasemenea tăiată rondele în puțin ulei de măsline și apă.

Pieptul de pui tocat mărunt se adaugă la amestecul de mai sus, lăsându-se la călit cca. 5 minute.

Se adaugă ardeiul tocat mărunt și cubulețele de roșii, se asezinează de sare, piper și puțină apă, apoi se lasă la gătit acoperit cca.15 minute la foc mic. Mâncărica se servește fierbinte ca atare cu pâine proaspătă  sau în cazul meu cu garnitură de orez. Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncare de pui cu praz și cârnați" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui, telina si praz