Mancare de spanac

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri de legume, 7 Oct 2012 | 3663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de spanac
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceasca lapte
  • 2 linguri de faina
  • 2-3 catei de usturoi
  • delicat 2 linguri
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Spanacul se alege, se spala bine , se opareste in apa cu delicat , se pune la scurs si apoi se toaca pe un fund de lemn. Rumenim faina in ulei apoi o stingem cu lapte si zeama in care a fiert spanacul , pana capata consistenta smantanii. Se adauga spanacul tocat+usturoiul pisat , un praf de sare dupa gust ... se lasa sa dea in cateva clocote dupa aceea se da dupa foc :) .....Pofta buna! :D

 

TIPS-URI

1

Pune faina cate putin si laptele caldut apoi amesteca bine sa nu se faca cocoloase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 22:58

Ubulika 1

08.10.2012, 08:53

spanaaaaaaaccc..n`am apucat sa fac inca anul asta

oO_ acnA _Oo 1

08.10.2012, 22:00

Eu nu folosesc faina cand gatesc decat la mancarea de spanac sa o faca mai cremoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou