Mancare de spanac

de pana_luminita in Mancaruri de post, 20 Mai 2010 | 2991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • 2 ling bulion
  • 1 cana de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac:

Calesc ceapa in ulei cat sa fie sticloasa adaug bulionul si las sa se omogenizeze, pun putina apa si las sa dea intr-un clocot
adaug spanacul dezghetat adaug cana cu apa si cateii de usturoi taiati marunt , las pana scade apa amestecand destul de des ... si GATA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa