Salata calda de cartofi noi

de laylalala in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 2555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi noi, spalati
  • 1 cub concentrat de supa de legume
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata calda de cartofi noi:

Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.

Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bucataras 1

30.03.2010, 07:33

Costy, nu te mai agita. Si pe gustos, si pe bucataras au fost postate de autoare: Laura!

costy1969 1

30.03.2010, 18:13

pai si este normal? daca da imi iau si eu retetele de pe alt site si le postez pe acesta.este ok? daca da ,nu dureaza 2 zile si ajung in top.

Miha 1

30.03.2010, 18:56

Costy, te asteptam cu drag sa intri in randul bucatarasilor. Mai ales daca iti vei face si o intrare triumfala.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus