Mancare de vinete si carne de pasare

de Panacris in Pui, 27 Mai 2012 | 2157 vizualizari

 

Tot am facut curatenie in congelator, am transformat si ultimul pachet de vinete prajite intr/o mancarica delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • carne de pasare fiarta 300 g.,
  • vinete prajite 500 g.,
  • ceapa verde 4 fire,
  • ardei gars rosu 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui,
  • vin rosu demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bulion de rosii 500 ml.,
  • marar proaspat 1 legatura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete si carne de pasare:

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiuit intr/un vas wok, cu putin ulei si apa. Se adauga peste ceapa calita, carnea de pasare fiarta si tocata marunt, ardeiul rosu tocat marunt, cubuletele de vinete, sare si piper dupa gust, vinul si 250 ml. de apa, si se lasa la fiert, acoperit la foc mediu cca. 20 de minute. Daca mai e nevoie se completeaza cu apa, ca sa nu se arda mancarica. La final se adauga bulionul desfacut cu putina apa, se lasa sa mai dea un clocot, apoi se presara marar tocat marunt. Se serveste fierbinte cu cartofi noi, orez sau paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Mancare de vinete si carne de pasare-0
Mancare de vinete si carne de pasare-1
Mancare de vinete si carne de pasare-2
Mancare de vinete si carne de pasare-3
Mancare de vinete si carne de pasare-4
Mancare de vinete si carne de pasare-5
Mancare de vinete si carne de pasare-6

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

27.05.2012, 19:23

iri_iri

iri_iri 1

28.05.2012, 09:06

bunatate de mancarica

mamaieelena

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:34

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!