Mancare de vinete si pui

de _Alina_ in Pui, 10 Oct 2013 | 955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete potrivite
  • 3 cepe mari
  • 3 rosii mari
  • 1 gogosar
  • 4 pulpe superioare
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 cana vin alb demidulce
  • 1/2 cana apa
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • .....
  • sare + apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de vinete si pui:

1. Spalam vinetele, le decojim, le taiem cuburi si le punem 20 minute intr-un litru de apa impreuna cu o lingurita de sare. Le lasam 20 de minute in apa.


2. Punem uleiul intr-o cratita si il incingem, punem pulpele si le rumenim cateva minute, adaugam vinul si jumatatea de cana de apa si punem capacul, luam spuma cand se formeaza. Dupa ce au fiert bine le scoatem din tigaie.


3. Peste sosul ramas in tigaie punem ceapa taiata, gogosarul, rosiile (decojite) taiate cuburi si vinetele. Fierbem la foc mic pana cand se inmoaie legumele, cam 10-15 minute cu capacul pus. Cam asta-i tot, rapid si bun. ;)


Sa va fie de bine!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de vinete si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RoXx 1

10.10.2013, 13:12

:-b

Corinuta 1

10.10.2013, 13:49

Grozav de bine arata!

Lia_ 1

16.10.2013, 15:40

e misto

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parmigiana de vinete- melanzane alla parmigiana