Mancarea saracului

de CookieMonster in Mancaruri de post, 21 Mar 2013 | 5104 vizualizari

 

Bineinteles ca pe ultima suta de metri m-am trezit ca nu am nimic de post in casa si nici foarte multe ingrediente disponibile asa ca am decis sa fac o tocanita cu tot ce am gasit in casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 5 cepe
  • 5 linuguri sos de rosii facut in casa
  • 3 linguri de faina
  • ulei
  • condimente: rozmarin (praf), marar uscat, sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarea saracului:

1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete, apoi se adauga in apa rece.


2. Ceapa se curata se spala si se taie maruntel.


3. Se pune oala pe foc, se pune putin ulei si se adauga ceapa.


4. Cand ceapa este un pic sticloasa se adauga cartofii si 2 cani de apa rece


5. Odata ce cartofii sunt inmuiati adaugati sosul de rosii, rozmarinul, sarea, piperul si mararul dupa gust. Se mai lasa pe foc domol 10 minute In ultimele 2 minute adaugati faina cernuta.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mamaliguta calda ( eu nu am avut nici macar paine :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarea saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

CookieMonster 1

21.03.2013, 17:06

Ce bine era daca veneai mai devreme monica
Si ce mamaliguta draga Merisor

Bunica 1

21.03.2013, 17:24

Mmmmmmmm ce buna !

Lau 1

21.03.2013, 17:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu conopida