Mancarea saracului

de CookieMonster in Mancaruri de post, 21 Mar 2013 | 9312 vizualizari

 

Bineinteles ca pe ultima suta de metri m-am trezit ca nu am nimic de post in casa si nici foarte multe ingrediente disponibile asa ca am decis sa fac o tocanita cu tot ce am gasit in casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 5 cepe
  • 5 linuguri sos de rosii facut in casa
  • 3 linguri de faina
  • ulei
  • condimente: rozmarin (praf), marar uscat, sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarea saracului:

1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete, apoi se adauga in apa rece.

2. Ceapa se curata se spala si se taie maruntel.

3. Se pune oala pe foc, se pune putin ulei si se adauga ceapa. 

4. Cand ceapa este un pic sticloasa se adauga cartofii si 2 cani de apa rece

5. Odata ce cartofii sunt inmuiati adaugati sosul de rosii, rozmarinul, sarea, piperul si mararul dupa gust. Se mai lasa pe foc domol 10 minute In ultimele 2 minute adaugati faina cernuta.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu mamaliguta calda ( eu nu am avut nici macar paine :D )

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarea saracului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

CookieMonster 1

21.03.2013, 17:06

Ce bine era daca veneai mai devreme monica
Si ce mamaliguta draga Merisor

Bunica 1

21.03.2013, 17:24

Mmmmmmmm ce buna !

Lau 1

21.03.2013, 17:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi noi