Mancarica de castraveti murati cu pui

de Oana in Pui, 10 Apr 2011 | 11349 vizualizari

 

Daca nu punem pui vom avea o delicioasa mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele de pui
  • 500 g castraveti murati in saramura
  • 2 cepe
  • un ardei capia
  • 3 catei de usturoi
  • o cana cu vin alb
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 lingura cu faina
  • o legatura de marar verde
  • o frunza de dafin
  • 2 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de castraveti murati cu pui:

Castravetii murati se taie rondele de jumatate de centimetru, se spala cu apa rece si apoi se scufunda intr-o craticioara cu apa clocotita. Se lasa acolo 15 minute, apoi se scurg si se spala iar cu apa rece.


Ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca cubulete, la fel si ardeiul capia. Intr-o cratita se incinge uleiul, se prajesc putin pulpele de pui spalate bine, se adauga ceapa si usturoiul si se stinge cu vinul alb. Se adauga si ardeiul capia si se lasa la fiert 5 minute. Se adauga apoi rondelele de castraveti murati, se mai pune o cana cu apa fiarta si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute. Se condimenteaza cu baza mirodenia fuchs. Bulionul se freaca cu faina si se dizolva intr-o ceasca cu apa fierbinte, apoi se toarna in mancare. Se amesteca in continuu, se mai lasa putin la fiert si se stinge focul. Se presara mararul tocat fin.

 

TIPS-URI

1

Nu se mai adauga sare la mancare dacat daca este necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de castraveti murati cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

10.04.2011, 22:33

Trebuie sa o incerc si eu

aziz 1

11.04.2011, 10:16

Bya Ralu 1

27.08.2012, 20:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt