Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi

de nadina73 in Pui, 27 Iul 2010 | 3883 vizualizari

 

cartofi au avut mai mare succes ca si carnea....................foarte buni ,incercati cu incredere e grozav

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe pui(5 buc)
  • 1,5 lg cartofi
  • sare
  • piper
  • 30 dinti usturoi
  • putin delikat
  • ulei 4-5 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi:

Se curata cartofii si se taie in 4-6 bucati apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si putin piper, apoi se pun dintii de usturoi printre cartofi ,dupa care se pun pulpele condimentate si ele. Se pune 1 canita de apa se acopera tava cu o folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofi) si se da tava la cuptor pentru 45-50 minute la 180 grade dupa care se scoate tava se ia folia si se mai pune 10-15 minute la foc puternic pt a se rumeni putin(asta daca doriti, nu e o regula anume)


Se servesc calzi cu o salata de rosii ,salata verde,ceapa, putin ulei si otet ...............e super bun.


Piticii au zis ca sant mai buni cartofii decat carnea


Din start se fac odata si carnea si cartofi si nu mai stati langa foc pe caldurile astea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

nadina73 1

02.08.2010, 00:42

bianca

nadina73 1

02.08.2010, 00:42

onuta au fost tare bune

nadina73 1

02.08.2010, 00:43

salivezi buni nu gluma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de cocos si migdale