Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi

de nadina73 in Pui, 27 Iul 2010 | 5779 vizualizari

 

cartofi au avut mai mare succes ca si carnea....................foarte buni ,incercati cu incredere e grozav

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpe pui(5 buc)
  • 1,5 lg cartofi
  • sare
  • piper
  • 30 dinti usturoi
  • putin delikat
  • ulei 4-5 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi:

Se curata cartofii si se taie in 4-6 bucati apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si putin piper, apoi se pun dintii de usturoi printre cartofi ,dupa care se pun pulpele condimentate si ele. Se pune 1 canita de apa se acopera tava cu o folie de aluminiu (pt a nu se usca prea tare cartofi) si se da tava la cuptor pentru 45-50 minute la 180 grade dupa care se scoate tava se ia folia si se mai pune 10-15 minute la foc puternic pt a se rumeni putin(asta daca doriti,  nu e o regula anume)

Se servesc calzi cu o salata de rosii ,salata verde,ceapa, putin ulei si otet ...............e super bun.

Piticii au zis ca sant mai buni cartofii decat carnea

Din start  se fac odata si carnea si cartofi si nu mai stati langa foc pe caldurile astea

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (59)

nadina73 1

02.08.2010, 00:42

bianca

nadina73 1

02.08.2010, 00:42

onuta au fost tare bune

nadina73 1

02.08.2010, 00:43

salivezi buni nu gluma

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor