Mancarica de dovlecei

de kukibella in Mancaruri de post, 31 Ian 2012 | 9481 vizualizari

 

este una dintre preferatele mele....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.dovlecei
  • 1 ceapa
  • 6-7 catei de usturoi
  • 3-4 ardei verzi
  • 6 roşii
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei:

Ceapa şi usturoiul se calesc ın ulei de masline. Se adauga ardeiul, iar dupa aprox.5-6 minute se adauga dovleceii taiati cubulete.

Lasam sa fiarba cam 15 minute, iar apoi punem roşiile.

Mai lasam sa fiarba ınca 15-20 minute la foc mic.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

01.02.2012, 09:20

buna

DIANA B 1

01.02.2012, 09:54

Chiar nu se poate fara usturoi ... bunutaaaaaaaaaaaaaa

gaby_gabytza 1

01.02.2012, 10:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei a " la grec