Mancarica de legume cu pulpe de pui

de Bya Ralu in Pui, 31 Mar 2014 | 4367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 vanata lunguiata
  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 1 cutie de fasole pastai
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml vin alb
  • ulei de masline
  • vegeta,piper
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de legume cu pulpe de pui:

Ceapa se toaca marunt si se pune in ulei de masline la calit.Se adauga morcovul taiat rondele si usturoiul strivit.

Dupa cateva minute se pun pulpele de pui crestate pe ambele parti si vinul alb.

Vanata se taie rondele si se adauga peste pulpele de pui,dovlecelul zucchini se curata de seminte si se taie rondele,iar fasolea pastai se scurge de zeama.

Se pune apa cat sa acopere,se adauga condimentele dupa gust si se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand e aproape gata se pune pasta de tomate,se mai lasa cateva minute sa scada sosul.

La final se pune patrunjel proaspat tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de legume cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui si maruntaie de pui