Mancarica de linte si germeni de legume

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2011 | 7112 vizualizari

 

Deci ce pot spune...decat ca recomand tuturor femeilor sa manance germeni de legume:
germeni de varza rosie(intareste oasele)
germeni de fasole Mung(contin toata gama de vitamina B),care se stie ca face minuni cu parul,tenul
germeni de chili, de broccoli,de orz...
E bine ca eu asa le-am gasit la caserola..
Nemtii folosesc mult la salate acesti germeni,si nu numai
Am pus si o poza cu minunatii embrioni ai plantelor.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr linte(eu nu am gasit decat la conserva prefiarta)
  • 300 grame germeni de legume
  • 3 rosii
  • o ceapa rosie
  • condimente
  • piper cu lamaie
  • cateva fire oregano(eu am avut uscat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de linte si germeni de legume:

Intr-o oala cu o lingura unt am stors si am pus ceapa rosie tocata marunt,rosiile taiate cubulete, lintea, si firele de oregeno.am lasat pe foc mic pana a mai scazut un pic.

Intre timp am spalat cu un jet de apa germenii,i-am pus pe un servetel 3 minunte dupa care i-am stropit cu otet balsamic(f putin)

cand lintea a fost aproape gata am pus condimente dupa gust si germanii de grau amestecand continuu pt ca pasta era groasa si se prindea de fundul oalei.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de linte si germeni de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde