Mancarica de mazare cu calcan

de vero_closca in Peste, 11 Iun 2010 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg calcan
  • 1 kg mazare noua
  • 1 cana supa de legume
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1-2 cartofi
  • 1 ceasca suc de rosii sau o lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu calcan:

se spala si se portioneaza pestele apoi se da cu un praf de sare.intr-o cratita cu gura cat mai larga se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu uleiul,apoi se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi sau felii,se toarna supa si se lasa sa fiarba.cand cartofii si mazarea sunt pe jumatete fierte se adauga bucatile de peste,pasta de tomate diluata sau sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se introduce cratita pt 15 minute in cuptorul incins. se presara mararul tocat fin si se serveste!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu calcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Sylvia 1

12.06.2010, 15:38

Si de la mine nota maxima, ai niste retete de peste bestiale se vede ca te pricepi sa il gatesti si gatesti des peste felicitarile mele

nadina73 1

13.06.2010, 16:06

si eu las 5 furcu

vero_closca 1

13.06.2010, 22:45

va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Kedgeree cu mazare si somon afumat