Mancarica de mazare cu calcan

de vero_closca in Peste, 11 Iun 2010 | 2944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg calcan
  • 1 kg mazare noua
  • 1 cana supa de legume
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1-2 cartofi
  • 1 ceasca suc de rosii sau o lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu calcan:

se spala si se portioneaza pestele apoi se da cu un praf de sare.intr-o cratita cu gura cat mai larga se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu uleiul,apoi se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi sau felii,se toarna supa si se lasa sa fiarba.cand cartofii si mazarea sunt pe jumatete fierte se adauga bucatile de peste,pasta de tomate diluata sau sucul de rosii,sare si piper dupa gust si se introduce cratita pt 15 minute in cuptorul incins. se presara mararul tocat fin si se serveste!


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu calcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Sylvia 1

12.06.2010, 15:38

Si de la mine nota maxima, ai niste retete de peste bestiale se vede ca te pricepi sa il gatesti si gatesti des peste felicitarile mele

nadina73 1

13.06.2010, 16:06

si eu las 5 furcu

vero_closca 1

13.06.2010, 22:45

va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu sos verde si legume la aburi