Mancarica de mazare cu pui

de claudiaO in Pui, 27 Noi 2014 | 1978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de pui - eu am avut 3 ciocanele si 2 pulpe superioare
  • 2 pungi mazare fina Delhaize congelata - cca 1300 gr
  • 2 cepe potrivite
  • 100 ml ulei
  • 150 gr pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust + 2 lingurite delikat
  • 3 lingurite cu zahar
  • 200 ml apa/supa
  • 1 legatura buna de marar proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu pui:

Bucatile de pui le curatam si spalam;cepa o curatam si o tocam marunt.


Incingem uleiul in cratita, adaugam ceapa, iar cnad devienn sticloasa punem ci bucatile de pui. Lasam pe foc pana se albesc pe ambele parti - putem sa rumenm putin daca dorim.


Adaugam mazarea congelata, saram,piperam si adaugam apa/supa si dam la cuptor pt cca 40 minute.


Adaugam pasta de tomate,zaharul si delikatul si mai lasam sa fiarba vreo 10 minute.


Noua nu ne place cu sos foarte mult, de aceea o las sa scada mai bine.


La final punem mararul tocat marunt si servim.

 

TIPS-URI

1

se poate servi simpla sau cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Anett 1

27.11.2014, 16:30

Cris2711 1

27.11.2014, 17:15

Mi-ai adus aminte de aceasta reteta

reisnaor_2006 1

27.11.2014, 17:46

bunaaaaaaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu piept de pui