Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este o reteta à la minute inventata de mine, ar trebui s-o inregistrez la OSIM undeva :):):D
Marul de spala, se curata de coaja, se taie-n doua si se taie felii.
Intr-o tigaie de Teflon punem zaharul la caramelizat.
Cand zaharul s-a caramelizat punem untul si amestecam pentru a se omogeniza.
Dupa ce am incorporate untul in caramel, adaugam iaurtul si amestecam bine. Punem merele in tigaie si le lasam circa 2 minute
Presaram lingurita cu faina in sosul format, indepartand intr-un colt al tigaii merele, si amestecam bine fara a face cocoloase.
Lasam 2 minute amestecand intruna pentru a intra bine sosul in mere.
Eu le-am servit alaturi de inghetata si sos de fructe de padure dar marul merge perfect si simplu.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult