Măr în sos de caramel à la Ionix

de ionix in Prajituri, 22 Feb 2010 | 1544 vizualizari

 

Este o reteta à la minute inventata de mine, ar trebui s-o inregistrez la OSIM undeva :):):D

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 1 lingura cu zahar brun
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu iaurt
  • 1 lingurita cu faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Măr în sos de caramel à la Ionix:

Marul de spala, se curata de coaja, se taie-n doua si se taie felii.


Intr-o tigaie de Teflon punem zaharul la caramelizat.


Cand zaharul s-a caramelizat punem untul si amestecam pentru a se omogeniza.


Dupa ce am incorporate untul in caramel, adaugam iaurtul si amestecam bine. Punem merele in tigaie si le lasam circa 2 minute


Presaram lingurita cu faina in sosul format, indepartand intr-un colt al tigaii merele, si amestecam bine fara a face cocoloase.


Lasam 2 minute amestecand intruna pentru a intra bine sosul in mere.


Eu le-am servit alaturi de inghetata si sos de fructe de padure dar marul merge perfect si simplu.



Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Măr în sos de caramel à la Ionix" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionix 1

22.02.2010, 18:39

asa-i Violette, delicioooooooos...

@Dnelutza... vino si-ti fac

rivka 1

22.02.2010, 22:47

foarte bun trebuie sa fie imi fac si eu atunci zilele astea, am pus-o la favo...si e si un desert sanatos si usor .

ionix 1

23.02.2010, 09:42

este foarte bun... sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si aluat de branza