Margueritte cu somon afumat

de Bucataras in Tortellini, 29 Aug 2009 | 5606 vizualizari

 

Le-am mincat la Paris, intr-un restaurant cu specific italian. Delicioase

 

INGREDIENTE

  • Margueritte (sau tortelini, sau orice alte paste)
  • Somon afumat taiat fisii
  • Pentru sos
  • 2 linguri ulei de masline
  • 225 gr ciuperci albe maruntite
  • o ceapa mica taiata marunt
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 2 linguri de vina alb sec
  • 150 ml smintina
  • 2 linguri suc de rosii
  • 140 gr somon afumat maruntit
  • 115 gr brinza gorgonzola taiata bucatele
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margueritte cu somon afumat:

Pastele se fierb, iar somonul il cumparam gata afumat.


Pentru sos:


1. Incingem uleiul intr-o tigaie, adaugam ceapa, ciupercile si usturoiul si le calim 8-10 minute pina se inmoaie


2. Adaugam vinul si fierbem la foc iute, amestecind, pina se evapora cea mai mare parte a lichidului


3. Micsoram focul, adaugam smintina, sucul de rosii, sare si piper si fierbem circa 2 minute la foc mic


4. Adaugam somonul, brinza si patrunjelul tocat si lasati sa se incinga sosul, la foc mic, amestecind continuu.


Asezati marguerittele pe farfurie, puneti fisii de somon peste ele si turnati sosul in centru.



 

TIPS-URI

1

se poate adauga putin sos tabasco

Daca ti-a placut reteta noastra "Margueritte cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

29.06.2013, 09:20

Cu adevarat delicioase Ar fi mers bine cu vinul Muscat galben de Tokay ce l-am servit aseara

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 09:01

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 09:15

interesanta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă