Mazare cu carne de porc

de Andreea Caroline in Porc, 18 Feb 2013 | 1784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii cu mazare
  • 1 ceapa mica
  • 500 gr carne porc
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • bulion rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu carne de porc:

Carnea o spalam si o taiem in bucati mici.Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga.adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca bine pe toate partile.o dam la o parte si o tinem la cald.


Mazarea o scurgem bine de zeama din conserva.In uleiul ramas de la carne punem la calit ceapa tocata marunt.


Cind ceapa s-a calit,adaugam mazarea si lasam citeva minute.Potrivim de sare,piper si adaugam bulion de roii si putina apa.Punem si foaia de dafin.


Lasam 15 minute la foc potrivit dupa care adaugam carnea si amestecam cu grija.


Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

18.02.2013, 21:04

Ce bunatate!

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:15

place

ANNA_46 1

19.02.2013, 02:14

Foarte buna mancarica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne si smantana