Mazare cu marar de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 4202 vizualizari

 

o reteta rapida ,ieftina si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 morcov mic tocat
  • 1/2 ardei rosu tocat
  • 1 lingurita de delikat
  • putina sare
  • marar tocat
  • 1 lingura de faina alba
  • 5-6 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu marar de post:

Se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul in putin ulei de masline


Apoi se pune mazarea cu tot cu apa din conserva si se mai adauga 1 cana de apa,se lasa sa dea 3-4 clocote cu delicvatu si sarea


Apoi se pune faina amestcata cu pasta de tomate si mararul si se mai lasa sa dea 2 clocote.


Se servesc cu piftelute din cartofi sau cu ochiuri cu ce va pofteste inimioara


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu marar de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

26.02.2010, 13:23

miha am descaract cu mozilla si vad ca merge multumesc mult de sfat

Rocsi 1

26.02.2010, 13:56

mai paractic si eu reteta asta...e tare buna

madi_marin 1

26.02.2010, 18:07

foarte gustoasa e mazarea cu marar....mmmm...delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci