Mazare cu marar de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 3346 vizualizari

 

o reteta rapida ,ieftina si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 morcov mic tocat
  • 1/2 ardei rosu tocat
  • 1 lingurita de delikat
  • putina sare
  • marar tocat
  • 1 lingura de faina alba
  • 5-6 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu marar de post:

Se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul in putin ulei de masline


Apoi se pune mazarea cu tot cu apa din conserva si se mai adauga 1 cana de apa,se lasa sa dea 3-4 clocote cu delicvatu si sarea


Apoi se pune faina amestcata cu pasta de tomate si mararul si se mai lasa sa dea 2 clocote.


Se servesc cu piftelute din cartofi sau cu ochiuri cu ce va pofteste inimioara


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu marar de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

26.02.2010, 13:23

miha am descaract cu mozilla si vad ca merge multumesc mult de sfat

Rocsi 1

26.02.2010, 13:56

mai paractic si eu reteta asta...e tare buna

madi_marin 1

26.02.2010, 18:07

foarte gustoasa e mazarea cu marar....mmmm...delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de linte cu mamaliguta