Mazare cu marar de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Feb 2010 | 3307 vizualizari

 

o reteta rapida ,ieftina si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de mazare
  • 1 ceapa tocata fin
  • 1 morcov mic tocat
  • 1/2 ardei rosu tocat
  • 1 lingurita de delikat
  • putina sare
  • marar tocat
  • 1 lingura de faina alba
  • 5-6 linguri pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu marar de post:

Se caleste ceapa cu ardeiul si morcovul in putin ulei de masline


Apoi se pune mazarea cu tot cu apa din conserva si se mai adauga 1 cana de apa,se lasa sa dea 3-4 clocote cu delicvatu si sarea


Apoi se pune faina amestcata cu pasta de tomate si mararul si se mai lasa sa dea 2 clocote.


Se servesc cu piftelute din cartofi sau cu ochiuri cu ce va pofteste inimioara


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu marar de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

26.02.2010, 13:23

miha am descaract cu mozilla si vad ca merge multumesc mult de sfat

Rocsi 1

26.02.2010, 13:56

mai paractic si eu reteta asta...e tare buna

madi_marin 1

26.02.2010, 18:07

foarte gustoasa e mazarea cu marar....mmmm...delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic cu ciuperci