Mazare cu paste si carnati

de pity19 in Paste, 7 Oct 2014 | 787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr mazare congelata
  • 100 gr paste
  • 3 bucati carnati congelati
  • 2 linguri smantana + 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu paste si carnati:


  1. Punem mazarea la fiert in 2 polonice mari de apa clocotita ;

  2. Clatim pastele in jet de apa rece si le punem la fiert impreuna cu mazarea , adaugam inca 2 polonice cu apa clocotita ;

  3. Lasam la dezghetat carnatii , ii taiem felii si punem peste mazare si paste , lasam sa mai fierbe 10 minute pana pastele sunt gata ;

  4. Cand apa a mai scazut adaugam faina amestecata cu smantana , amestecand continuu ; Lasam pe foc cca 5-7 minute ;

  5. Condimentam cu sare , piper si vegeta dupa gust ;

  6. Luam de pe foc si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu paste si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

07.10.2014, 15:13

Andreea Caroline 1

07.10.2014, 15:13

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare, cu pulpa de porc