Mazare cu piept de pui

de ela in Pui, 22 Noi 2012 | 57577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr mazare
  • 2 morcovi mai mici
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • marar
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare cu piept de pui:

Curatam ceapa si o taiem marunt.Curatam si morcovii si ii taiem rondele sau bucati mai mici.Pieptul de pui il taiem bucati mai mari.

Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu putin ulei si lasam pe foc cateva minute.Adaugam carnea,completam cu apa,condimentam cu sare,piper,vegeta si lasam sa dea cateva clocote.Adaugam si mazarea(eu am avut proaspata,am facut in vara mancarea asta :))).Lasam pe foc pana se inmoaie bine mazarea si carnea.Spre sfarsit adaugam boia dupa gust si mai condimentam daca trebuie.Oprim focul si presaram marar deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu mazare si cartofi