Mazare verde cu morcovi si vacuta

de mihaelar63 in Vita, 30 Apr 2010 | 1821 vizualizari

 

aceasta reteta face parte din ciclul ,, ce gatesc rapid , fara efort si de pus la pachet "

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • sare 
  • 1lingurita boia
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 kg mazare  cu morcovi [ congelata la pachet ]
  • cimru
  • marar
  • 1 pahar suc rosii
  • patrunjel verde .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu morcovi si vacuta:


  1. carnea se spala [ la mine inca era congelata ] se pune la fiert cu ceapa si usturoiul maruntite , sare , si boia in oala sub presiune .

  2. dupa 30 de minute se depresurizeaza oala se toarna intr-o cratita si se adauga restul ingredientelor .

  3. se mai fierbe impreuna 10-15 minute sa scada si restul lichidului . si gata !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu morcovi si vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Laly 1

27.06.2010, 00:35

Lasa Nadina ca nu slabim.Daca trecem pe la fiecare si mancam cate un pic ne facem cat elefantul.

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:49

,, m-am pus '' la slabit , ca am de unde ,peste 3 saptamani sunt nasa si ...numai ca intru putin pe bucataras si ma apuca poftele si inspiratia ...

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita in sos vanatoresc