Mazare verde cu morcovi si vacuta

de mihaelar63 in Vita, 30 Apr 2010 | 2081 vizualizari

 

aceasta reteta face parte din ciclul ,, ce gatesc rapid , fara efort si de pus la pachet "

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • sare 
  • 1lingurita boia
  • 4 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 kg mazare  cu morcovi [ congelata la pachet ]
  • cimru
  • marar
  • 1 pahar suc rosii
  • patrunjel verde .
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare verde cu morcovi si vacuta:


  1. carnea se spala [ la mine inca era congelata ] se pune la fiert cu ceapa si usturoiul maruntite , sare , si boia in oala sub presiune .

  2. dupa 30 de minute se depresurizeaza oala se toarna intr-o cratita si se adauga restul ingredientelor .

  3. se mai fierbe impreuna 10-15 minute sa scada si restul lichidului . si gata !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare verde cu morcovi si vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Laly 1

27.06.2010, 00:35

Lasa Nadina ca nu slabim.Daca trecem pe la fiecare si mancam cate un pic ne facem cat elefantul.

mihaelar63 1

27.06.2010, 00:49

,, m-am pus '' la slabit , ca am de unde ,peste 3 saptamani sunt nasa si ...numai ca intru putin pe bucataras si ma apuca poftele si inspiratia ...

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 22:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita