Medalioane de porc cu ciuperci şi salată

de madi_marin in Porc, 2 Feb 2013 | 1950 vizualizari

 

Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 4 ciuperci
  • salată asortată
  • 6 roşii cherry
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carnea de porc
  • ulei
  • oţet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalioane de porc cu ciuperci şi salată:

Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui). Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.


Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet.


Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalioane de porc cu ciuperci şi salată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

diana_k 1

02.02.2013, 20:36

arata tare bine

ralu_ca 1

02.02.2013, 20:46

mirela0911 1

02.02.2013, 21:35

foarte bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu spanac, bucatele de porc si ciuperci