crap proaspat , cine il poate refuza ?
Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi pisat , zeama lamaie , si sos de soia + worchester . Se da prin faina alba si se prajeste in ulei fiebinte .
Se scoate pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei . Serviti asezonat cu rosie , ardei iute si patrunjel verde .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro